Sponsoren &
Donaties

Sponsoren

Kleding
Wij zijn afhankelijk van particulieren en bedrijven die hun restanten kleding, schoeisel en woontextiel aan ons willen doneren. Wij ontvangen graag moderne, eigentijdse kleding, in goede staat, schoon en gestreken. Er is vooral behoefte aan herenkleding en schoenen, grote maten kleding en winterkleding/jassen/schoeisel voor kinderen en tieners. Ook restpartijen nieuw ondergoed en sokken kunnen wij altijd goed gebruiken. Als u kleding wilt langsbrengen, neem dan even contact op met Karin Prins via 06-42494461.

Ondernemers, fondsen, vermogende particulieren kunnen bij ons een formulier opvragen voor een (periodieke of gewone) gift in de vorm van geld of goederen (b.v. restpartijen). Een schenking aan een Algemeen Nut Beogende Instelling levert u fiscaal voordeel op. Sinds 13 oktober 2017 hebben wij een ANBI status. (Algemeen Nut Beogende Instelling) onder RSIN Nr. 858028554.

Meer informatie vindt u op de site van de belastingdienst, of neem contact op met het bestuur via bestuur@hebbenenhouwen.com
 

Steun ons financieel
Wij zijn afhankelijk van fondsen, subsidies en giften om ons werk te kunnen doen. Wilt u ons initiatief financieel ondersteunen, dan kunt u een donatie doen op NL53 INGB 0008 10 61 32 ten name van de H&H, Hebben en Houwen, Stichting Kledingbank Amsterdam.

Ondersteuners

Bedrijven

  • Winclove – Amsterdam Noord
  • NDI ICT Solutions – Amsterdam
  • Loodgietersbedrijf J.Kroon BV
  • Ambacht Trading – Den Haag

Gemeente

  • Stadsdeel Amsterdam Noord, bijdrage uit het project “Noordmakers”
  • Gemeente Amsterdam